Yoksunluk yoğundur Görünüm Uyku, Pretty Yeter Uyku olun

Biz uyku yoksunluğu gurur bir toplumda yaşıyoruz . Daha az uyku daha üretken ,daha girişimci olarak kabul edilir . Patronlar uyku olağan zamanlarda astları gelen e-posta gönderimleri için teşekkür ederiz. Bu davranış aslında performans , sağlık ve görünüm için çok zararlıdır .

Yeter , uyku çekici görünür

Evet , ana organı etkilenen uyku sağlıksız cilt. Biz kolayca uyku yorgun yüz eksikliği ayırt edebilirsiniz . İfade dikkatsiz , donuk ve mat bir cilt. Bu konular iki kez fotoğraflandı edildiği 2010 , yılında British Medical Journal'da yayınlanan bir çalışma ile belirlenir. İlk kez az uyku hem süre , yeterli uyku almak . Görüntüler daha sonra değerlendirmek için 65 eğitimsiz anlayabileceği gösterilmiştir. Sonuç olarak, yeterli uyku daha çekici olarak kabul edilir verilmedi !

güzel yatak odası

Üniversite Hastaneleri Örnek Tıp Merkezi uzmanları tarafından yapılan son araştırmalar oldukça uyku hakkında yeni kanıtlar bulur . Uyku kalitesi ve yaşlanma cildin işlevi etkiler. Daha az uyku kadınlar ,cildin erken yaşlanmasına deneyim ve çeşitli çevresel stres cilt kurtarma fonksiyonu azalmış bulundu .

Çalışma 30-49 yaş arası 60 menopoz öncesi kadınlarda yürütülmüştür. Uyku eksikliği kategorisinde yarım , diğerleri yeterli alırken uyku . Her iki grup daha sonra bunem direnci ve güneş ışığına maruz kalma tutmak gibi çevresel stres , karşı deri ve deri kurtarma özellikleri sağlık değerlendirildi .

Uykusuz kadınların grup, deri pigmentasyonu ve elastikiyet kaybı gibi içsel aging cilt artan belirtileri gösterdi . Bu kırışıklık ve güneş yanık lekeleri neden karanlık noktalar gibi yaşlanma belirtileri dışsal bir fark göstermedi da .

Araştırmacılar aynı zamanda uyku kadınların grubunda derinin iyileşme çok daha az uyku olanlar çok daha iyi söndürmeden bulundu . 72 saat boyunca çeşitli testler stres cilt sonra , buldum olduğu uyku yoksunluğu grubuna göre daha iyi sadece yüzde 30 uyudu grubun iyileşme oranı .

Cilt sağlığı dışında, araştırmacılar da bulduğu yeterli ise 44 az yüzde uyku , obez kategorisinde uyku olsun kadınların yüzde 23 .

Az uyku üzgün görünüyor

Tıp dergisinde Uyku yayınlanan yeni bir araştırma Eylül 2013İngiltere'de 2010 yılında tekrar çalışmaları. On kişi uyku sekiz saat sonra saat 14:30 'da ilk , iki kez fotoğraflandı . 31 saat boyunca sadece uyanık ikinci . Daha sonrafotoğraf yirminci görmek istedi 40 kişi var . Onlar menilah üzgün , yorgun bir görünüm ve yüzünde bazı özel talimatlar istendi .

Sonuç , uyku eksikliği olarak , katılımcıların yüz yorgun görünüyor . Gözlerinin altında mor halkalar görünüyor , gözleri de kırmızı ve şişmiş , daha fazla kırışıklık ve aşağı göz kapakları görünür . Uyku eksikliği zaman Kısacası , bir kişi çok kötü giyinmiş .

Göz koyu halkaları yanı sıra , İsveç araştırmacılar da çok soluk cilt ve dudaklar aşağı açı bakmak kaydetti . Katılımcılar fotoğraf , resmin görünümünü uyku eksikliği üzgün görünüyordu belirtti değerlendirildi .

Uzmanlar araştırma sonuçlarını uyku birisi yeni değerlendirmek için temel parametreleri sağlamak mümkün olacak bekliyoruz . Uykululuk derecelendirmehastalıkların tanı ve güvenliği hem de trafik için de kullanılacaktır.

Güzel bir yatak , ve sağlam bir bilim arka plan kanıtlanmıştır. Bu bizim sağlık öncelikleriuyku sağlık birine girmek başlar zamanıdır. Güzellik üzerindeki etkisi yanı sıra , sağlıksız uyku obezite , bağışıklık sistemi ve hatta meme kanseri ile de ilişkili olduğu gösterilmiştir unutmayın .

Güzellik Uyku ipuçları :

- Düzenli uyku programı ve güzel tutun .
- Değil hareket için , uyumak için mümkün olduğunca rahat yatak odası bir ortam yaratın .

- Iyi kaliteli uyku yardımcı olduğu için oda sıcaklığı , oldukça serin .

- Uyurkenyatak odası Dim .

- Eğlenceli ama rahatlatıcı bir aktivite ile bir yatak hazırlayın .

- Kir ve alerji önlemek için düzenli bir yatak ile döşeme temizleyin.

- Iyi sertlik yüz bakımı için bilinen yatar uykupozisyonu .

0 comments

Post a Comment