Actief in Social Work Makes Longevity

Het leven is zinvoller als we kunnen helpen die het minder goed hebben . Als vrijwilliger in diverse sociale activiteiten is ook bekend om ons meer duurzaamheid .

Er zijn vele sociale activiteiten die we kunnen doen , zoals het lezen van boeken voor blinden , om de activiteit van kinderen met kanker in het ziekenhuis te begeleiden , lesgeven straatkinderen , en nog veel meer .

Een analyse van de gevolgen voor de gezondheid van de genoemde sociale activiteiten , sociale vrijwilligers had een sterftecijfer 22 procent lager dan degenen die niet deelnemen aan sociale activiteiten .

Een analyse van 40 studies bleek ook dat de vrijwilligers in het algemeen hebben een lager risico op depressie . Ze zijn ook meer tevreden met hun leven . Het doen van goede dingen lijken te maken de vrijwilligers zich goed voelen leven .

Zelfs zo , de positieve voordelen van sociale evenementen had bleek nieuwe voelden nadat we doen het regelmatig. Dus als je maar een of twee keer onlangs betrokken bij sociale activiteiten , kan de innerlijke voldoening niet zo uitgesproken effect .

In een studie uitgevoerd door Dr.Suzanne Richards van de Universiteit van Exeter Medical School in het Verenigd Koninkrijk , onderzocht hij de vrijwilligers die regelmatig vrijwillig hun tijd aan sociale activiteiten .

Richards verklaart , actief in sociale activiteiten zal de frequentie van het contact te verhogen met anderen , verlichten eenzaamheid , en voelen we ons nodig zodat het leven voelt zinvol .

Maar integendeel , egoïstische mensen die blijkbaar had ook een positief effect . Vorige studies suggereren dat een persoon die zijn tijd aan de zorg voor haar familieleden opgeofferd minder gezond waren zowel emotioneel als fysiek .

" Er kan een subtiele grens tussen een vrijwilliger die positieve voordelen voor de tevredenheid met het leven kan brengen door de uitgaven te veel tijd , zodat het een toezegging te zijn , " aldus de onderzoeker .

Het onderzoeksteam merkte op , indien de activiteiten van de zorg voor anderen een wig omdat het moest gebeuren , na verloop van tijd zal leiden tot stress .

0 comments

Post a Comment