Yağ ve Skinny annem için Sağlıklı Hamilelik İpuçları

Erken gebelikte , anne adaylarının sağlık personeli tarafından muayene yapmak gerekir . Gebelikdurumu tespit etmek için ek olarak , ne kadar genel sağlık durumu bilmek de yararlıdır.
Erken gebeliktebeslenme durumunu belirlemek için ne kadar vücut ağırlığı ( BW ) ölçmek için gerekli olan kontroller biri . BB neden bilmek önemli hale gelir ? Erken gebelikte BB gebelik boyunca BB artış desen belirlemek için esas olacak çünkü.

Genel olarak , gebelik sırasında büyüme BB annelerin 12,5-10 kilogram olduğunu. Açıkçası , boy ( TB ) gebelik artış BB sırasında anne etkiler. Örneğin , nispeten yüksek vücut olan annelerin kısa daha TB ile daha fazla katma BB anneler seçin.

Normal kilolu anneler için 11.5 B -12.5 kg hakkında artması beklenmektedir ise gebelik öncesi sıska gövdeli anneler için , 12,5-18,5 kg BB hakkında artması bekleniyor . Gebelik öncesi vücut yağ olan annelerin , 11,5 yaklaşık 7 kg BB yükselmesi bekleniyor.

Vücut ağırlığı kadar gitmedi

Evet , çok ya da az olsun gıda tüketimi veya alımı ile ilişkili gebelik sırasında , BB kazanç dikkatşey . Anne adayları yaşandığı zaman trimesterde II ve III beklenen yetersiz beslenme , haftada BB 500 gram ekleyebilirsiniz . Daha besleyici ya da obez bilinen annelerin haftada BB 300 gram eklemek için tavsiye edilir ise .

Ne anne BB gül hiç olur? Bunun nedeni gıda alımı ve vücut ihtiyaçları arasında bir dengesizlik oluşur. Diğer bir deyişle , gıda alımıihtiyacı daha az kazanmıştır . Bu durum bu kadar yetersiz beslenenfetüs olarak , risk ayrılmış olmaz , düşük doğum ağırlığı ile doğan bebeklerde gelecekte büyüme ve gelişme üzerindeki etkisi çok .

Ne zaman kilolu

Bu yüzden bile kilolu annelerin erken doğum riski , düşük doğum ağırlığı (DDA ) , hatta doğum kanama altındadır . Çalışmaları Hijyen ve Tropikal Tıp London School , kilolu anne adaylarının yaklaşık yüzde 72 görünüşe göre ilk üç aylık dönemde bir düşük olduğunu göstermektedir yaptı.

Peki , düşükler önlemek için , anne adaylarının folik asit , demir ve diğer vitamin takviyeleri almak gerekir . Buna ek olarak, gıda bölümü gerektiği gibi bb artırmak amacıyla düzgün bir şekilde ayarlanması gerekmektedir . Sıska yerine annelerin beslenme ihtiyaçları için için , küçük bir sos ile gıdalar yeme deneyin . Günlük menüsünde , taze meyve ve sebze ekleyin.

Vücut yağ zaman

Aşırı BB olan annelerin ne olacak? Bu durum aynı zamandarisk kurtulmuş değil , örneğin , düşük doğum ağırlığı , kanama veya gebelik zehirlenmesi , yüksek tansiyon , şeker hastalığı , fetus , normal doğum sırasında komplikasyon yaşama olasılığı çok zor doğum büyüdü .

Buna bağlı olarak , araştırma Dr Fiona C. Denison ve Edinburgh İngiltere Üniversitesi'nden ekibi teyit , gebeliğin ilk üç aylık dönemde ve ( obez ) aşırı kilolu annelerin onun ağırlığı daha uzun bir gebelik dönemi geçmesi muhtemel yükseldi ve risk komplikasyonlar .

Dr Denison ortaya çıktı , obezite anne ve fetus sağlığı için önemli bir risk teşkil etmektedir . Çalışmada , kendisinin ve takımının obezite önemli ölçüde bu gestasyonel diyabet ve gebelik nedeniyle yüksek tansiyon gibi komplikasyonlar ile ilişkili olduğu bulundu .

Özellikle de 28 hafta yaşın üzerinde bir artış bb , var ise, buna ek olarak, genel hipertansiyon, preeklampsi veya gebelik oluşur . Belirtiler vücudun ve ayaklar şişer . Anne gebelik sırasında nöbet ortaya çıkmasını önlemek için uyulması böylece şiddetli hipertansiyon durumunda , hastanede gerekli .

Bu nedenle , anne adaylarına obez veya aşırı BB ile beslenme durumunu iyileştirmek için düşük kalori ve yağ bir beslenme ihtiyacı vardır. Kan basıncı kontrol ederken dengeli yemek unutmayın. Buna ek olarak , yemek nasıl , hem de miktar bu kadar yemem de unutmayın.

Unutulmaması gereken başka bir şey obez anne için enerji eklenmesi en fazla 300 kcal / gün olması gerekir . Kilo alımı ayda 3 kg veya 1 kg başına haftadan fazla olmamalıdır . Tuzlu , tatlı gıdalar azaltmak ve bu sığır eti gibi yağ çok , deri ile tavuk , yağlı gıdalar içeren ve benzeri . Sınırlı olmalıdır meyveler yüksek olması nedeniyle kalori Durian , jackfruit ve avokado iken . Lif açısından zengin gıdalar yemek için çalışıyoruz .

0 comments

Post a Comment