Sadece Yanlış Diyet Mitleri Hakkında Bilmek, Beslenme sipariş

Toplumda gelişen Mitler diyet ve beslenme alışkanlıkları her gün etkileyebilir . Ne yazık ki , birkaç aslında yeterli beslenme inhibe edebilir yanıltıcı mitler .

Bu çocuğun gelişimini belirler çünkü Aslında , beslenme özellikle kadınlarda ve çocuklarda optimum sağlık için en önemli ayağı , biridir . Yani sırayla yanlış diyet "takılıp kalmasına" için değil , biz efsane değerlendirirken dikkatli olmak gerekir .

Buradaannenin sağlığı ve çocuk bilmeli çevreleyen bazı mitler vardır .

1 . Hamile kadınlar bir çift kısmını yemelisiniz

Gerçek: hamile olmasına rağmen , bir kadın iki kişi için yemek yemek zorunda anlamına gelmez . Fetusun ihtiyaçlarını annesinin ihtiyaçları aynı değildir çünkü.

Beslenme IPB Profesörü Astawan hamile kadınlar sadece anne karnında fetusun ihtiyaçlarını karşılamak için günde fazladan fazladan 300 kalori gerekir , dedi yapılmıştır . Ve yayılır gereken besin yerine karbonhidrat veya yağ daha , kalsiyum ve demir gibi mikro vardır .

" Hamile kadınlar çift prosi yerseniz bu doğumdan sonra kilo vermek zor olacak , " dedi .

Buna ek olarak, hamile kadınlarda , aynı zamanda ek ağırlık dikkate almak gerekir. Yapımı göre , kilo alımı gebelik anne önce vücut kitle indeksi (VKİ ) için ayarlanması gerekiyor . Gebelik öncesibüyük annenin BMI , o zaman gebelik bu sırasında küçük kilo olmalıdır .

2 . Büyük bebekler için hamile ise buzlu su içme
Gerçek: Su buz büyük bir bebek yapacak , ama içme ve aşırı şeker şurubu ile birleştiğinde değildir . Şeker ve şurubu enerji majör fetal daha hızlı yol .

Şeker aşırı tüketimi gestasyonel diyabet olan anne neden insülin bozukluğu neden olur. Yani büyük bebek (4 kilo daha doğum daha az ) anne hastalığın işaretleri biridir .

3 . Hindistan cevizi suyu içme emek neden olacaktır
Gerçek: kolaylıkla doğum ile Hindistan cevizi su alaka hakkında hiçbir kanıt yoktur . Yapılan Hindistan cevizi suyu vücudun sağlıklı tutmak yerine, emek ikna elektrolit içerir söyledi .

4 . Sadece ileri geri , bebeğin düzgün doğum olmayacaktır çünkü Hamile kadınlar karides yemekten yasaktır
Gerçek: Karides protein, mineral ve hamile kadınlar için çok iyi omega - 3 kaynağıdır .

" O bebeği itmek için de zorlayabilir önceteslimat süreci her zaman ileri geri başpozisyonu önünde olacak , " Yapılan dedi .

5 . Onu süt balık olur , çünkü hamile ve emziren kadınlar balık ve diğer deniz ürünleri yemek yasaktır.
Gerçek: Balık iyi protein ve mineral için iyi bir kaynaktır . Balık aynı zamanda beyin gelişimi ve görme bebekler için gerekli omega - 3 yağ asitleri bakımından zengindir.

" Haftada balık iki porsiyon yemekiyi bir anne sütü hacmi ve kalitesi ile sağlıklı bir anne yapacak , " Yapılan dedi .

6 . Beyaz olan her süt
Sonuç olarak, su, nişasta sütü bebekler ve küçük çocuklar için verilen kadar . Aslında, bütün beyaz mutlaka süt gibi aynı besin yok. Süt birçok türü vardır ve her biri avantaj ve farklı standartlar vardır .

Bir tam ve dengeli besin bebeğin ihtiyaçları için idealdir çünkü bebeklerde , anne sütü en iyisidir. Yerine tam bebek beslenmesi ekleme nişasta ve hindistan cevizi suyu sağlanması , aslında yetersiz beslenen bebekler yapacak .

Balıklarının yanı sıra , aynı zamanda bebeğinin büyüme ve gelişme için gerekli temel mineraller içerir .

Buna ek olarak, bebek besleme ilk besleme tarafından çiğnenebilir edilmelidir. Amaç kolayca sindirilir kremalı gıdalar yapmaktır , ama hareket muhtemel gıdalardanbesinlerin en ortadan kaldıracaktır.

0 comments

Post a Comment