Maak Pretty Enough Slaap, slaaptekort verergert Verschijning

We leven in een maatschappij die slaaptekort trots . Krijgen minder slaap wordt beschouwd als de meer ondernemende , productiever . Bazen waarderen inzendingen van ondergeschikten inkomende e-mail op de gebruikelijke tijd van de slaap . Dit gedrag is eigenlijk heel schadelijk voor de prestaties , gezondheid en uiterlijk .

Genoeg slaap , aantrekkelijk lijken

Ja , het belangrijkste orgaan getroffen slaap is ongezonde huid . We kunnen een vermoeide gezicht gebrek aan slaap gemakkelijk onderscheiden . Uitdrukking lusteloos , dof en glansloos huid . Dit blijkt uit een studie gepubliceerd in het British Medical Journal in 2010 , waarbij proefpersonen twee keer werden gefotografeerd . Eerst voldoende slaap , zowel tijdens het slapen minder . De beelden worden vervolgens weergegeven in 65 ongetrainde leken te beoordelen . Als gevolg hiervan , de foto bij genoeg slaap wordt beschouwd als aantrekkelijker !

mooie slaapkamer

Recent onderzoek uitgevoerd door deskundigen van University Hospitals Case Medical Center nieuw bewijsmateriaal over slaap vindt pretty . Invloed op de functie van de kwaliteit van de slaap en de veroudering van de huid . Bleek dat vrouwen die minder slapen , ervaren vroegtijdige veroudering van de huid en verminderde huid herstel functie om verschillende milieu-invloeden .

De studie werd uitgevoerd in 60 premenopauzale vrouwen 30-49 jaar . De helft in de categorie gebrek aan slaap , terwijl anderen genoeg slaap krijgt . Beide groepen werden vervolgens beoordeeld gezondheid van de huid en recovery-mogelijkheden tegen milieu-invloeden , zoals het bijhouden van de vochtbestendigheid en blootstelling aan zonlicht .

Groep van slaaptekort vrouwen vertoonden meer tekenen van intrinsieke huidveroudering , zoals huidpigmentatie en verlies van elasticiteit . Terwijl extrinsieke tekenen van veroudering zoals rimpels en donkere vlekken veroorzaakt door de zon brandvlekken verschil niet zien .

De onderzoekers vonden ook dat het herstel van de huid in de groep vrouwen die slapen heel blijken veel beter dan degenen die minder slapen . Na verschillende tests stressoren huid gedurende 72 uur , werd vastgesteld dat de opbrengst van de groep , die slechts 30 procent beter dan het slaaptekort groep sliep .

Buiten de gezondheid van de huid , de onderzoekers vonden ook dat 23 procent van de vrouwen die genoeg slaap in de categorie overgewicht , terwijl 44 procent minder slaap .

Minder slaap kijkt verdrietig

Nieuw onderzoek gepubliceerd in het medische tijdschrift Sleep , september 2013 , zoals herhaalde studies in het Verenigd Koninkrijk 2010 . Tien mensen werden tweemaal gefotografeerd , eerst om 14:30 na acht uur slaap . Tweede alleen wakker voor 31 uur . Nadien zijn er 40 mensen die vroegen om de foto twintigste zien . Ze werden gevraagd om menilah blik moe , verdrietig en sommige specifieke instructies op het gezicht .

Het resultaat , zoals gebrek aan slaap , de deelnemers gezicht ziet er vermoeid . Ziet donkere kringen onder de ogen , de ogen lijken ook rood en gezwollen , meer rimpels en oogleden naar beneden . Kortom wanneer een gebrek aan slaap , een persoon zo slecht gekleed .

Naast de ogen donkere kringen , is onderzoekers uit Zweden merkte ook op dat er zo veel bleke huid en lippen kijk naar beneden hoek . De deelnemers werden beoordeeld foto verklaarde ook dat de verschijning van het beeld wanneer het gebrek aan slaap leek triest .

Deskundigen verwachten dat de resultaten van hun onderzoek in staat om de fundamentele parameters voor de beoordeling van slaperigheid iemand nieuw zal zijn . Slaperigheid beoordelingen zullen worden gebruikt voor de diagnose van ziekten en veiligheid en verkeer.

Mooi bed , en hebben bewezen een solide wetenschappelijke achtergrond . Het is tijd dat we beginnen om in een van de slaap gezondheid van onze gezondheid prioriteiten . Naast de impact op schoonheid , houd in gedachten dat ongezonde slaap is aangetoond dat het ook worden geassocieerd met obesitas , immuunsysteem en zelfs borstkanker .

Beauty Sleep tips:

- Houd een regelmatig slaap schema en mooi.
- Creëer een sfeer van de slaapkamer zo comfortabel mogelijk te slapen , niet voor de verhuizing .

- Kamertemperatuur is heel cool , omdat het helpt een goede kwaliteit van de slaap .

- Dim de slaapkamer tijdens het slapen .

- Bereid een bed met een leuke en ontspannen activiteit .

- Reinig bekleding met een gewone matras om vuil en allergieën te voorkomen .

- De positie van rugligging slapen bekend voor het behoud van stevigheid gezicht 

0 comments

Post a Comment