Gewoon bestellen Nutrition, weten over Diet Mythen Wrong

Mythen die in de gemeenschap ontwikkeld kunnen beïnvloeden voeding en eetgewoonten elke dag. Helaas , niet een paar zijn eigenlijk misleidend mythen dat adequate voeding kan remmen .

In feite , voeding is een van de belangrijkste pijlers voor een optimale gezondheid , vooral bij vrouwen en kinderen omdat het bepaalt de ontwikkeling van het kind . Dus, om niet te " blijven hangen " in de verkeerde voeding , moeten we voorzichtig zijn bij de beoordeling van de mythe .

Hier zijn enkele van de mythes rond de gezondheid van de moeder en het kind moet weten .

1 . Zwangere vrouwen moeten een dubbele portie eten

Feit : Ondanks het feit dat zwanger , doet een vrouw niet duur hoeft te maaltijden te eten voor twee personen . Omdat de behoeften van de foetus is niet hetzelfde als behoeften haar moeder .

Hoogleraar voeding IPB Made Astawan zei , zwangere vrouwen alleen maar behoefte aan een extra 300 calorieën extra per dag om aan de behoeften van de foetus in de baarmoeder te voldoen . En voedingsstoffen die moet worden gepropageerd zijn micronutriënten, zoals calcium en ijzer , in plaats van koolhydraten of vetten .

" Als zwangere vrouwen eten dubbele Prosi het moeilijk om gewicht te verliezen na de bevalling zal zijn , " zei hij .

Bovendien , zwangere vrouwen moeten ook het extra gewicht overwegen . Volgens Made , gewichtstoename moet worden aangepast aan de body mass index ( BMI ) vóór de zwangerschap moeders . De grotere BMI van de moeder voor de zwangerschap , dan moet de kleinere gewichtstoename tijdens de zwangerschap het zijn .

2 . Het drinken van ijswater tijdens de zwangerschap te grote baby's te maken
Feit : Water ijs is niet van plan om een ​​grote baby te maken , maar wanneer gekoppeld aan zijn drinken en overmatig suikersiroop . Energie uit suiker en stroop leiden tot grote foetus sneller .

Overmatige consumptie van suiker zal leiden tot insuline aandoening die de moeder met zwangerschapsdiabetes veroorzaakt . Dus grote baby ( bij de geboorte meer dan £ 4 ) is een van de markers van maternale ziekte .

3 . Het drinken van kokoswater zal weeën op te wekken
Feit : er is geen bewijs over de relevantie van kokoswater met gemak bevalling . Maakte zei dat kokoswater bevat elektrolyten die helpen om het lichaam gezond is, in plaats van de bevalling opwekken .

4 . Zwangere vrouwen is verboden eet garnalen , omdat het niet zal worden glad geboorte van de baby , net heen en weer
Feit : Garnalen is een bron van eiwitten , mineralen en omega - 3 , die zeer goed is voor zwangere vrouwen .

" De levering proces zal altijd worden voorafgegaan door de positie van het hoofd heen en weer voordat ze goed kunnen duwen om de baby te duwen , " zei Made .

5 . Zwangere en zogende vrouwen is verboden voor het eten van vis en andere zeevruchten , omdat het haar melk fishy zou maken .
Feit : Vis is een goede bron van eiwitten en mineralen zijn goed. Vis is ook rijk aan omega - 3 vetzuren die nodig zijn voor de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen zuigelingen .

" Het eten van twee porties vis per week zal een gezonde moeder te maken met moedermelk volume en de kwaliteit van het goede , " zei Made .

6 . Alles wat wit is melk
Dientengevolge , het water tot het zetmeel melk aan zuigelingen en peuters . In feite hebben alle witte niet noodzakelijkerwijs dezelfde voedingsstoffen als melk . Melk heeft vele soorten en elk heeft zijn voordelen en verschillende normen .

Bij zuigelingen , moedermelk is de beste omdat het een complete en uitgebalanceerde voedingsstoffen zijn perfect voor baby's behoeften . Bepaling van zetmeel en kokoswater in plaats van het toevoegen van volledige zuigelingenvoeding , ook daadwerkelijk ondervoed zuigelingen .

Naast vis essentiële mineralen die nodig zijn voor de groei en ontwikkeling van haar baby bevatten ook .

Bovendien moet zuigelingenvoeding worden gekauwd door de eerste voeding . Het doel is om afgeroomd voedingsmiddelen die gemakkelijk kunnen worden verteerd te maken , maar de verhuizing zou waarschijnlijk te elimineren het grootste deel van de voedingsstoffen uit het voedsel .

0 comments

Post a Comment