Wakker worden vaak in de Nacht, Pas Prostaat Aandoeningen

Risico van prostate problemen zal toenemen met de leeftijd. Daarom moet men zich bewust zijn van de vroege tekenen en symptomen zijn om behandeling te krijgen en te voorkomen dat ernstige prostaataandoeningen.

Volgens dr. Tan Hun Schoffel, urologen uit Mt Alvernia Medisch Centrum Singapore, symptomen om naar te kijken die vaak 's nachts wakker om te plassen. Vooral als elke nacht meer dan een keer wakker.

"Het zou kunnen zijn vroege symptomen van prostaatvergroting," zei hij in een toespraak getiteld "Herkennen Blaas Problemen en hoe u uw Seksuele Gezondheid Boost" door PNC Healthcare, vrijdag (09/06/2013) in Jakarta.

Tan vertelt, minstens twee andere symptomen om op te letten als prostaataandoeningen naast frequent urineren 's nachts. De twee symptomen zijn urinestroom is niet glad en ongemak, zelfs pijn tijdens het urineren.

"Als je alle drie van deze symptomen, moet u onmiddellijk te raadplegen om de exacte oorzaak te bepalen, of er sprake is van een vergrote prostaat," zei Tan.

De prostaat is een orgaan dat belangrijk is voor mannelijke seksuele gezondheid. Tan zei, als we ouder worden, hebben een vergrote prostaat uiteraard te wijten aan de invloed van geslachtshormonen in het mannelijk lichaam.
Vergrote prostaat zal urinewegen onderdrukken. Dit is de oorzaak van de symptomen zoals de onderbroken stroom van urine of ongemak en pijn tijdens het urineren.

"De uitbreiding van de prostaat is normaal, net als mensen hebben maar een hoofd. Dus eigenlijk niet bang te zijn. 'S Alleen dat, de noodzaak van preventie en behandeling van kwaadaardige prostaatvergroting symptomen die verstoppen de urinewegen," zei Tan.

Preventie van prostaatvergroting, voegde hij eraan toe, kan worden gedaan door het regelmatig consumeren van groenten en granen die fyto-oestrogenen, zoals tomaten, sojabonen, zonnebloempitten, en andere granen bevatten.

0 comments

Post a Comment